Visie

Inzichten over jezelf:

Durf te blijven groeien

Werken vanuit veerkracht met de ImpactMethode©

Als we eenmaal volwassen zijn, lijken we uitgeleerd. We nemen onszelf voor lief zoals we zijn geworden. Maar je hele leven doen zich nieuwe kansen voor. Kansen op uitvinden wat in deze fase van je leven belangrijk voor je is. Waar je voor staat. Van waaruit je wilt werken, leven, zijn.

Een reis op maat

Wij helpen je op een persoonlijke, inclusieve manier. Inclusief: wij geloven dat er voor iedereen kansen liggen en we gunnen iedereen om die kansen te pakken. Persoonlijk: omdat, zoals Jung zei, ‘de schoen die de een perfect past, de ander knelt’. Ondersteunen bij groei is nou eenmaal geen massaproduct, maar een reis op maat. Jouw bagage neem je mee, samen zoeken we jouw pad naar groei. Dit helpt jou en het helpt jouw organisatie.

ImpactMethode©

Ons blended learning programma is gebaseerd op de door ons ontwikkelde Impact­Methode©, waarbij we jou en je medewerkers leren te werken en te leven vanuit veerkracht en overvloed, ongeacht de omstandigheden. We werken met de drie belangrijkste facetten van jou als persoon, die bepalen hoe jij de situaties om je heen beoordeelt en erop reageert: lichaam, hoofd en emoties.

De Impact­Methode© helpt je om deze facetten te onderzoeken. We leren jou hoe je met uitschieters in één van de facetten omgaat en ze weer met elkaar in balans brengt. Met inzichten over jezelf creëer je keuzevrijheid om nieuwe wegen in te slaan. Steeds opnieuw. Veerkracht is de kern, durven werken en leven in het hier en nu is het resultaat. Jij hebt de regie. Dat neem je mee in je werk.

null
null

Lichaam

Je reageert fysiek op situaties
null
null

Hoofd

Je analyseert en redeneert, wordt soms om de tuin geleid
null
null

Emoties

Belemmeren je soms om een situatie helder te overzien
null
null

Lichaam

Je reageert fysiek op situaties
null
null

Hoofd

Je analyseert en redeneert, wordt soms om de tuin geleid
null
null

Emoties

Belemmeren je soms om een situatie helder te overzien

Wetenschappelijk getoetst

Het blended learning programma gaat terug op wetenschappelijke en filosofische inzichten over persoonlijke groei. We combineren theorieën van Carl Jung over de vier psychologische basistypen van de menselijke persoonlijkheid met principes uit de positieve psychologie die zich focust op positieve kwaliteiten van mensen en met de vijf succesfactoren van teamwork van managementgoeroe Lenioni en andere grote leiderschapsdenkers.

Een belangrijke factor in de training is onze eigen persoonlijke en professionele ervaring die we inbrengen. Zo helpen we jou en je medewerkers de uitdagingen aan te gaan, die op je pad komen. Te groeien als mens én als professional.

Wil je de leider in jou vinden? In jouw medewerkers?

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van het programma De Leider in Jou!