Professionals

De Leider in Jou!

Haal het beste uit jezelf in 6 maanden

Persoonlijk leiderschap:

Als professional actief doorgroeien naar een inspirerend leider

Het beste zit al in je

Wil je je energie terugvinden als professional? Wil je de mensen om je heen inspireren? Weet je even niet meer waar je voor staat? Het beste zit al in je. Je hebt alleen de beste training nodig om het eruit te halen.

Het programma De Leider in Jou! biedt handvatten, methodes en inzichten die jou verder helpen om vast te stellen waar het voor jou echt over gaat. Zodat je de leider in jezelf kunt vinden en zelf het roer in handen neemt.

Doelbewust aan de slag

Leadership Solutions helpt je om inzichten te verwerven over jouw eigenschappen als leider. We creëren een veilige omgeving, waarin leren door ervaring centraal staat.

Dat stelt je in staat om zelfverzekerd en doelbewust aan de slag te gaan. Om goede samenwerking te creëren.

Met een intensief traject van zes maanden waarbij we vanuit meerdere invalshoeken jouw persoonlijk leiderschap onder de loep nemen, leer je je eigen leiderschapsprofiel kennen en hoe je dat maximaal kunt benutten in jouw organisatie.

Plezier in je werk, succes en goede work-life balance, zijn slechts enkele resultaten in dit traject.

Vind de leider in jou!

Ons blended learning programma biedt zes online modules en drie live events met inspirerende workshops, discussie, theorie in verschillende vormen, opdrachten, assessments en tests. De combinatie van ervaringsleer, theorie, praktische tools, opdrachten en intervisie is het belangrijkste handvat dat je bewust maakt van al je mogelijkheden.

De modules behandelen inzichten over communicatie, vertrouwen geven en krijgen, over conflictstijlen & meningsverschillen, samenwerken, feedback geven en doelen stellen. Wat voor jou? Meld je aan en vind De Leider in Jou!

De 6 modules in vogelvlucht

forum

Module 1. Communicatie

Herken je dat collega's heel verschillend communiceren en elkaar soms goed en soms juist helemaal niet begrijpen? Inzicht in communicatiestrategieën en stijlen zorgt dat je dieper begrip krijgt van interacties tussen jou en de mensen om je heen. Bovendien wordt je effectiviteit in gesprekken beduidend hoger.

Module 2. Vertrouwen

Vertrouwen gaat over meer dan alleen afspraken nakomen. Over de mate waarin je de belangen van de ander gelijkstelt aan jouw belangen. Over de noodzaak van een goede vertrouwensband op de werkvloer. Daarnaast krijg je een boost voor je zelfvertrouwen.

Module 3. Conflictmanagement

Je leert conflictstijlen herkennen en hoe deze je kunnen ondersteunen om verschillen te overbruggen en positieve resultaten te behalen wanneer er een conflict of meningsverschil ontstaat.

Module 4. Openheid

Wil je meer weten over hoe je miscommunicatie kunt voorkomen? Wil je een roddelcultuur doorbreken? Vaardiger worden in lastige situaties en je eigen verwachtingen, en die van anderen, managen?

Module 5. Verantwoordelijkheid

Door 360 graden feedback leer je hoe anderen jou ervaren in werk- en privésituaties. Die inzichten leer je vertalen in je interactie met anderen. Je ervaart waarom een helder concept van verantwoordelijkheid en eigenaarschap noodzakelijk is voor een goede samenwerking.

Module 6. Resultaat

Hoe behaal je de resultaten die je voor ogen hebt? Wat is je missie en hoe blijf je op koers? Je leert verschillende methodes om negatieve emoties en storende eigenschappen om te zetten in iets positiefs. Door reconstructie van situaties en het stellen van duidelijke, haalbare doelen verhoog je je eigen effectiviteit en de effectiviteit van je samenwerkingspartners.

‘Door zelfkennis sta ik in mijn eigen kracht. Handelen vanuit je eigen kracht maakt je iedere dag weer een winnaar. Door het volgen van deze training heb ik mijzelf een groot cadeau gegeven.’

Linda Wubbe, International Card Services BV.

Zelf ervaren hoe je de leider in jou losmaakt?

Meld je aan voor het programma De Leider in Jou!

Klik hier voor praktische informatie over het programma De Leider in Jou!