COACHING

Maak jezelf sterker en haal je doelen

… op jouw unieke manier!

Elk coachtraject is uniek

Empower je succes!

Leer omgaan met je valkuilen en ontdek jouw drijfveren en kracht. Door uit te proberen of iets voor jou werkt, bouw je aan een stevig fundament, van waaruit jij werkt en leeft. Je leert werken met de drie dimensies uit onze ImpactMethode©, het Body-Emotie-Language-model, waarmee je jezelf leert corrigeren. Je coach stimuleert je continu om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je blijvend veranderen en kun je succesvol zijn.

Doelen stellen en behalen

Leer omgaan met je belemmerende overtuigingen die jou ervan weerhouden je doelen te halen. We leggen je coachdoelstellingen vast en werken met een meetbare voortgangsanalyse om je doelen te bereiken en je kwaliteiten te ontplooien. Je coach ondersteunt je met persoonlijke gesprekken, face to face of via een (video)call. Je brengt je nieuwe inzichten direct in de praktijk met inspirerende opdrachten.

Groei op de manier die bij jou past

Elk coach traject is uniek en afgestemd op jouw situatie, ambities en vragen. In overleg met je coach stel je het ideale traject samen, zodat je er maximaal profijt van hebt. Kies zelf de coach die je aanspreekt of laat ons de matching voor je verzorgen op basis van je voorkeuren en locatie. Klikt het onverwachts niet? Dan mag je overstappen naar een andere coach. Al onze coaches zijn gecertificeerd en werken met wetenschappelijk onderbouwde methodes.

Personal Coaching

Team Coaching

Loopbaan Coaching