Leadership Solutions

Leadership Solutions ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Onze experts inspireren jou, de leiders van morgen, om vanuit passie en integriteit te werken.

 

Wij maken het verschil, doordat we de inhoud van het programma feilloos weten te combineren met de persoonlijke ontwikkeling van elke deelnemer. Dat doen we onder andere met onze ImpactMethode©.  Zo wordt jij de beste versie van jezelf.

Wij inspireren en confronteren, zijn innovatief en maken plezier, en groeien – samen met jou!

Waarom wij doen wat we doen

Wij geloven in de ontwikkelkracht van het individu ongeacht opleidingsachtergrond, functie of sociale omgeving. Leren en groeien met elkaar maakt het leven van mensen en organisaties leuker, sterker en succesvoller. Maar dan moet iedereen mee kunnen doen.

Wij staan voor inclusie: organisaties waar elke medewerker telt en wordt aangespoord om zijn eigen mogelijkheden te laten zien en ontwikkelen. Daar krijgen wij energie van en zien we onze toegevoegde waarde. Wij delen onze kennis en bevlogenheid omdat we zien dat 1+1 meer is dan jij of ik. Wij doen het samen, samen met jou.

Als jij groeit, groeit jouw omgeving en wij groeien met je mee.

Meer info

Kom werken bij

Leadership Solutions

Bij ons doe je de dingen waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. We bieden je kansen om je te ontwikkelen en deel van onze Leadership Solutions community te worden.

Onze groeiende organisatie is op een missie: binnen 5 jaar zijn wij dé speler in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap en zijn we vertegenwoordigd in 5 Europese landen. Onze ambitie is hoog net zoals ons werkplezier en de teamspirit.

Ben jij die coach of trainer die achter de eerste indruk, de onderliggende stroming herkent en daar ook mee kan werken? Ben je uniek en net even anders of zie je kansen die wij nog niet zien? Dan ben je van harte welkom om kennis met ons te komen maken.

Meer info

Ons team

Ons team bestaat uit professionals met hart voor hun werk en passie voor jouw ontwikkeling. We zijn gewone mensen en genieten van wat we doen. En wat we doen, doen we goed.

We delen ons succes met elkaar en met jou, simpelweg omdat anderen dat ook ooit voor ons gedaan hebben. Daarmee creëren we voor onszelf de unieke work-life balance die wij jou ook gunnen. We walk the talk!

Angelien

Founding partner, senior coach & team facilitator

Maud

Partner, branding specialist & senior trainer

Claudia

Senior trainer & coach

Rob

Senior trainer & coach

Loes

Loopbaan coach & burnout preventie specialist

Jeroen

Trainer & finance specialist

Lars

Marketing advisor

Kelsey

Content creator

Jij?

Neem contact met ons op!

If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader.

– John Quincy Adams