Leadership Solutions Incompany

Op welk gebied word jij de beste versie van jezelf?

High impact
programma's

Gemiddelde
Score: 9,3

Online
& Offline

Maatwerkoplossingen

Incompany trainingen en maatwerk gaan bij ons samen. Als je dan toch de luxe hebt om meerdere collega’s of zelfs een heel team tegelijk in een training te hebben, dan zorgen wij dat die kans optimaal benut wordt.

Samen met je eigen team en collega’s een training volgen geeft direct zicht op de kracht van de samenwerking en laat zien waar het beter kan kan en soms ook beter moet in jullie team en de organisatie. Gesprekken die nog nooit gevoerd zijn komen boven tafel, wederzijds begrip groeit aanzienlijk en niet vermoedde kwaliteiten worden ineens wel zichtbaar en ingezet. Plezier en verbinding met elkaar zijn de bonus bij een teamtraining.

Neem contact op

De kers op de taart

Hoe we dat doen? Met weldoordachte maatwerk programma’s en onze  ImpactMethode© weten we de onderstroom te raken en een doorbraak in gedrag realiseren, daar staan we om bekend en daar zijn we goed in. De inhoud van de training is de backbone, het proces van de groep de kers op de taart.

Elk team krijgt wat het nodig heeft en soms kan dat anders zijn dan waar het in eerste instantie om heeft gevraagd. Simpelweg omdat de uniciteit van elke organisatie en elk team vraagt om flexibiliteit in het moment. Wij weten hoe we daarop moeten anticiperen en doen dat ook.

Neem contact op

Waar we dat doen?

Op een mooie locatie in de omgeving van jouw organisatie. Los van de dagelijkse werkvloer, waardoor jouw team meer ruimte heeft om zich volledig te focussen op het persoonlijke- en teamproces. Geen telefoon, geen mail, geen afspraken die kunnen storen. Ruimte voor 1 op 1 gesprekken afgewisseld met groepssessies

Alle onderwerpen uit onze reguliere trainingen kunnen wij in een Maatwerk programma verwerken, vraag vooral om dat wat jouw team nodig heeft! Wij zeggen het ook als je bij ons niet aan het juiste adres bent, net zo makkelijk.

Neem contact op

Ik wil meer weten!

We bellen je binnen 24 uur.

     

    You never lose
    You win or you learn

    – Nelson Mandela