Onze ImpactMethode©

‘werken en leven vanuit veerkracht en overvloed, ongeacht de omstandigheden

Het succes van de ImpactMethode© is onder andere ontsproten aan de praktijk van jarenlang trainen en coachen. Veerkracht is de kern van deze methode, durven werken en leven in het hier en nu ongeacht de omstandigheden, is het resultaat.

Met de ImpactMethode© creëren we een omgeving waarin leren door ervaring centraal staat. De combinatie van ervaringsleer, theorie, praktische tools, opdrachten en intervisie, zijn de belangrijkste handvatten die jou bewust maken van al je mogelijkheden.

Wij schuwen daarbij niet om te benoemen wat tot nu toe onbenoemd is gebleven en jou zowel vanuit zakelijk als persoonlijke perspectief te inspireren tot de extra stap die tot nu toe niet is gezet.

In deze methode wordt gewerkt met de drie belangrijkste facetten van jou als persoon die bepalen hoe jij de situaties om je heen beoordeeld en erop reageert: de body, de mind en de emoties.

Met de ImpactMethode® draaien we onder andere aan deze knoppen en leren jou om zelf de regie over je leven te voeren en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes.

Alleen ervaren trainers & facilitators met een bewezen trackrecord zijn in staat met deze methode te werken.

Mind

De mind en hoe die jou soms om de tuin leidt.

Body

De body en hoe die reageert op situaties van bijvoorbeeld plezier en stress.

Emoties

De emoties en hoe die jou kunnen belemmeren de hele situatie te overzien.

Tell me and I forget,

teach me and I remember,

involve me and I learn.

– Benjamin Franklin

Ik wil meer weten!

Laat je gegevens achter voor meer informatie.