Personal Coaching

Personal Coaching

Wij definiëren een leider als iemand die anderen inspireert, zelf het goede voorbeeld geeft en anderen motiveert om te kiezen voor groei en ontwikkeling, hoe moeilijk dat soms ook is. Daarbij maakt het niet uit of je een bedrijf, een huishouden of een team aanstuurt.

Als je naast zelfinzicht, ook een heldere kijk hebt op wat anderen drijft, zal je je invloed aanzienlijk vergroten. Dit realiseren we in een meetbaar individueel coachtraject van circa 6 sessies.

Waarom coaching?

Je weet dat er meer in zit, dezelfde manier van leven en werken brengt je niet waar je wil zijn, maar hoe verander ik dat? Geef je leven vorm zoals jij dat wilt door je houding en gedrag te veranderen in de richting van jouw doel. Met je persoonlijke coach verdiep je je in wie je bent en wat je wil,  wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je daaraan kunt doen. Een frisse, scherpe blik van buitenaf helpt jou te leren zien wat je nu nog niet kunt zien.

Als je naast zelfinzicht, ook een heldere kijk hebt op wat anderen drijft, zal je je invloed aanzienlijk vergroten. Dit realiseren we in een meetbaar individueel coachtraject van circa 6 sessies. Je wordt uitgedaagd om in een korte periode een flinke groei door te maken. Dat vraagt om zelfreflectie en compassie voor jezelf. Jouw personal coach begeleid jou in dit proces,

Ook bij personal coaching werken wij met onze ImpactMethode©

“Sinds 2009 zijn wij gecertifieerd online coach Newfield USA.
En werken conform de ICF regels en praivacystatements”

Ik wil meer weten!

Laat je gegevens achter voor meer informatie.